ValdresMat.no
  Hjem » Produktkatalog » Fraktinformasjon Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse   
Kategorier
Spekepølse
Hurtigsøk
 
Skriv inn ord for det du leter etter.
Avansert søk
Nyheter Mer
Eirik`s Reins Kurv
Eirik`s Reins Kurv
NOK119,00,-
Informasjon
Fraktinformasjon
Sikkerhet/Betaling
Kjøpsbetingelser
Kontakt oss
Fraktinformasjon Fraktinformasjon

 

Fraktmåte:
VALDRESMAT.NO  bruker Postens Servicepakke. Fraktprisen vises i kassen ved betaling.
Det skal ikke være noen skjulte kostnader når du handler hos VALDRESMAT.NO. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din!
VALDRESMAT.NO leverer kun til fastlands-Norge.
 

Lagersituasjon og leveringsdyktighet:
Det er ingen eksterne faktorer å ta hensyn til når det gjelder vår beholdning. Det antall som står på informasjonssiden til produktet, er det vi har på lager. Dersom det ønskes et større antall av ett produkt enn det som står, ta kontakt på mail igjennom vårt kontaktskjema. Du kan oppleve å få flere ordrebekreftelser fra oss hvor leveringsdatoen er forskjøvet til ny dato eller i verste tilfelle har ukjent leveringsdato.
Lagervarer sendes i løpet av 5 virkedager (normalt 2-3 dager). Vi forsøker naturligvis å sende samme dag, men dette avhenger av sesong og bestillingstidspunkt. Transporttiden varierer avhengig av leveringsadresse. Sjekk Ordrebekreftelsen din for nærmere detaljer. Tidspunktet du bestiller avgjør når vi kan plukke, pakke og sende din ordre.
Er vi utsolgt for varene, får du oppgitt ny dato for når varene kommer inn til oss på en oppdatert ordrebekreftelse. Husk at det normalt tar en dag fra denne dato til varene blir klargjort for forsendelse. Legg også merke til at du kan ha en annen dato på din ordrebekreftelse enn det som vises på web, siden vi tildeler utsolgte varer etter hvert som vi mottar bestillinger.

Pakkesporing:
Det kan ta noen timer før pakken kan spores. Du vil motta en link på e-mail med sporingsinformasjon. For å spore forsendelsen din, kan du bruke denne linken eller, Posten.no’s pakkesporing på deres sider. På denne måten trenger du ikke å kontakte oss for å finne ut hvor pakken er.

Vare som mangler i forsendelsen:
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre-/leveringsbekreftelsen og dette ikke skyldes at du har restordre liggende hos oss, har vi egne rutiner for å håndtere dette så enkelt som mulig.
Send en epost direkte til kundeservice@valdresmat.no. Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:
-Kundenummer
-Ordrenummer
-Varenummer/navn på varen som mangler

Lageransvarlig vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

Mottatt feil vare:
Har du mottatt en annen vare enn det som er spesifisert på ordre-/leveringsbekreftelsen, bruker du kontaktskjema og søker om retur på varen. Beskriv hva som er feil. Du vil motta en epost som bekrefter feilleveringen. Skriv ut bekreftelsen og legg den sammen med varen som skal sendes tilbake, så vil vi bytte den så fort vi mottar den. Du vil så motta informasjon for hvordan problemet skal bli rettet så fort som mulig.

Vare skadet under transport:
Hvis varen er skadet under transport, må du ta vare på emballasje samt produktene og levere dette på Posten hvor du får et skadeskjema som må fylles ut. Varene sendes så (sammen med skjema) til oss. Dette må gjøres for at ny vare skal bli sendt ut fra ValdresMat.no
Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid" og vi tillater oss å tolke dette i denne sammenheng som mindre enn 1 uke fra du har fått mottaksmeldingen eller hentet produktet.

Utlevering:
Melding om ankommet pakke sendes til mottakers postadresse eller på sms. Pakken hentes på kundens poststed eller kjøres ut via landpostbud. Ved uavhentede pakker vil det bli belastet et gebyr på kr 400,- som faktureres kunde. I spesielle tilfeller der kunde er forhindret i å hente pakken, er det viktig å sende oss beskjed om det. Så skal vi gjøre alt vi kan for å forhindre unødvendige kostnader.

 

Fortsett
Logg på
E-post:


Passord:
(glemt passord)Ny kunde?
opprett en konto
Handlevogn Mer
..er tom!
Omtaler Mer
Det er ikke skrevet omtaler om dette produktet

Spekemat | Spekeskinke | Fenalår | Spekepølse | Fjellgøtt


Copyright © 2008 - 2018 Fjell & Fjord Mat AS
Vår nettbutikk er laget av Electric Design

Fjell & Fjord Mat AS